خاطرات دکتر کرابی در 1 ماه
خاطرات دکتر کرابی در 1 ماه
Blog Article
به گزارش خبرنگار ایمنا، در شرایطی که چرای طبیعی میتواند ابزار ارزشمندی برای مدیریت پوشش گیاهی باشد، چرای بیرویه دامهای اهلی میتواند به افزایش جمعیت گونههای گیاهی مهاجم منجر شود؛ چراکه بیشتر ساختار فیزیکی جوامع گیاهی به واسطه چرای دام تغییر میکند.
خاک پوسته شکننده زمین است که تمام حیات روی زمین را در خود نگه میدارد. این پوشش از گونههای بیشماری تشکیل شده است که اکوسیستمی پویا و پیچیده ایجاد میکنند و یکی از با ارزشترین منابع برای انسان است.
صفحه این پزشک صرفا جهت معرفی ایشان بوده و در حال حاضر نوبتدهی این پزشک از طریق سامانه «حال» امکانپذیر نمیباشد.
شما می توانید با وارد کردن نام پزشک مورد نظرتان در فیلد جستجو و انتخاب شهر سبزوار ، دکتر خوب در سبزوار را پیدا کرده و نوبت بهترین پزشکان سبزوار را مشاهده کنید.
یخ نسبت به آب فضای بیشتری را اشغال می کند برای همین به دو طرف سنگ فشار می آورد و آن را می شکند.
رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی، با اشاره به اینکه در چنین شرایطی سبز شدن بذور گیاهان مرتعی مشکل خواهد بود، گفت: بیشتر مراتع کشور و استان قبل از فصل مساعد و زمان مناسب و بلافاصله پس از ذوب شدن برفها در اوایل بهار، درست زمانی که چرای دام بیشترین خسارت و صدمات را به پوشش گیاهی و خاک مرتع میزند، مورد هجوم دام قرار میگیرد.
به گزارش ایسنا، بنا بر اعلام سایت سازمان حفاظت محیط زیست کشور «اکولوژی» یا همان علم شناخت روابط و اثرات جانداران بر یکدیگر و محیط اطرافشان و بالعکس، از مهمترین ارکان حفاظتی برای حفظ اکوسیستمهای دارای ارزش طبیعی است که در کشور ما به عنوان موضوعی فرعی به آن نگاه میشود.
چشم انداز آینده ایران در پرتوی تحولات سوریه و “تله روباه”
به گزارش ایسنا، چرای بیرویه، بیش از ۸۰ درصد مراتع را به here آستانه نابودی کشانده است و با بررسی «اکولوژیک» متوجه میشویم که نه تنها چرای بیش از ۷۰ میلیون راس دام در کشور، تنوع زیستی با ارزش را به شکل غیر قابل جایگزین از بین میبرد بلکه اثرات جانبی نیز نظیر اختلال در چرخه آب، فرسایش خاک سطحی، رانش زمین، پدیده گرد و غبار و زیان های مالی را نیز به همراه خواهد داشت.
آذر سال گذشته بود که کامران پورمقدم - رییس مرکز جنگل های خارج از شمال سازمان جنگلها- از تلاش برای جوانسازی و احیای جنگل های زاگرس با "بذرکاری" خبر داد.
رئیس بخش تحقیقات جنگل و مرتع مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی، در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در تبریز، با اشاره به این موضوع، اظهار داشت: چرای شدید و بیرویه دام، با کاهش جمعیت گونههای خوشخوراک موجب سیر قهقرایی مراتع میشود.
احمد رحمانی -عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور- نیز با اشاره به لزوم ارتقای سطح دامپروری در کشور این را هم گفته بود که امروزه در در دنیا دیگر خبری از رهاشدن دام در جنگلها نیست و روشهای سنتی دامپروری جای خود را به روشهای صنعتی دادهاند و "جنگل" و "دام" نمیتوانند در در کنار هم قرار داده شوند.
من هر وقت امتحان دارم دیگه سراغ کتاب نمیرم و میام ماگرتا میخونم
به گفته احمد رحمانی - عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور- در حال حاضر تنها ۱۰ درصد از جنگلهای کشور جزء مناطق حفاظت شده هستند و در عین حال حتی برخی جنگلهای حفاظت شده هم توسط چرای دام آسیب میبینند.